Payasspor Kamp Süresini Uzattı

0
128

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor’un yönetimi yeni sezon öncesi Afyonkarahisar’da yapılan kamp çalışmalarının süresini uzattı. Mavi-Beyazlı ekibin 2. etap kamp çalışmaları 4 Ağustos Cuma günü bitiyordu. Ancak Payas ve yöresinde havaların çok sıcak olması ve forvet transferinin geç yapılması sebebiyle, Teknik Direktör Semih Tokatlı ve Sportif Direktör Derman Gözükara’nın raporları doğrultusunda, Payasspor Başkanı Osman Tufan ve yönetim kurulu kampı bir hafta uzatma kararı aldı. Takımın 3. etap çalışmaları Akrones otelde devam edecek. Mavi-Beyazlılar 10 Ağustos tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek, 3 günlük iznin ardından çalışmalara kendi tesislerinde devam edecek.

Payasspor: 1 Manisa B.Ş.B.: 1

Payas temsilcisi kamp çalışmaları esnasında hazırlık karşılaşmaları da yapmaya devam ediyor. Payasspor, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sahasında oynadığı hazırlık karşılaşmasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımların geliştirdikleri ataklarda gol çıkmayınca müsabaka golsüz beraberlikle tamamlandı. Karşılaşmanın 78. dakikasında Manisa ekibi, serbest atış kazandı. Kürşat Ergün, yaklaşık 25 metre uzaklıktan güzel vurdu: 0-1. 84. dakikada ise Payasspor’un geliştirdiği atakta, Sezer Çelik, gole giderken defans elamanı Alper tarafından ceza alanı içerisinde yere indirildi. Penaltı atışında Arif Güner, topu filelere yollayarak durumu eşitledi: 1-1. Müsabaka da bu sonuçla tamamlandı.

Payasspor’lu Genç Sezer ‘Çelik’ Gibi

Payasspor’un Teknik Direktörü Semih Tokatlı, yapılan hazırlık karşılaşmalarında kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma şansı veriyor. Genç futbolcular arasında yer alan Sezer Çelik, takımının 2-1 kazandığı Yeşil Bursa A.Ş. maçında galibiyet golünü attı. Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında da takımına penaltı kazandırdı. Sezer Çelik maçın ardından teknik heyet, takım kaptanı Koray Kurt ve arkadaşları tarafından da tebrik edildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here