Payasspor ile Erzin Belediyespor İlk Haftayı Puansız Kapattılar

0
83

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, yeni sezonun ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kozan Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Mehmet Terece, Kerem Candaş ile Harun Reşit Göngör’ün yönettiği müsabakada, misafir ekip Kozan Belediyespor’un tek golünü 35. dakikada Muzaffer Özcanlı attı.

Payasspor, Cizrespor Deplasmanından Puansız Döndü

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Cizre İlçe Stadında oynanan karşılaşmada Cizrespor’a uzatma dakikalarında yediği golle mağlup oldu. Ömer Faruk Gültekin, Mehmet Şengül ile Mehmet Özer’in yönettiği karşılaşmada ev sahibi Cizrespor’un gollerini 88. dakikada Ömer Yalçın, 90+3. dakikada da Ahmet Sarı attı.

Erzin Belediye Kozan Maçında Centilmenlik Sergilendi

Erzin Belediyespor ile Kozan Belediyespor arasında oynanan karşılaşma öncesinde centilmenlik örneği sergilendi. Ev sahibi Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, müsabaka öncesinde misafir takım Kozan Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Atıcı, maçın hakemleri Mehmet Tecere, Kerem Candaş ile Reşit Güngör’e, takım kaptanı Nureddin Ersoy da rakip takım kaptanına çiçek ikram ederek centilmenliklerini sergilemeleri taraftarlardan alkış aldı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Bölgemizin deneyimli teknik direktörlerinden Ergün Aytekin’de izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here