Payasspor Basın Sözcüsü Ak; “Hocamızla Yola Devam Ediyoruz”

0
219

Geçen sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor’da, Kulüp Başkanlığına Osman Oğuzhan Çolak’ın seçilmesinin ardından yeni sezon öncesinde hareketli günler başladı. Kulüp Basın Sözcüsü Hamza Salih Ak, yeni sezon öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Mehmet Seçkin ile yola devam kararı aldıklarını belirtti.

Ak; “Yeni sezon öncesinde geçen sezon takımımızın ligde kalması için büyük çaba harcayan Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin ile yola devam kararı aldık. Gelecek sezonun da planlamasını ona göre yaptık. Hocamız ile birlikte Payasspor’umuzu layık olduğu yere taşıyabilmek için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Mehmet Seçkin hocamız yakın bir zamanda kentimize gelecek ve transfer çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Mehmet Seçkin Takımı Kümede Tuttu

Payasspor’un ligde kalması için gecesini gündüzüne katan ve taraftarların gönlünde taht kuran Teknik Direktör Mehmet Şeçkin’in karnesi de bir hayli başarılı! Spor kamuoyunda küme düşmesi konuşulurken, alınan bir kararla Payasspor’un Teknik Patronluğuna getirilen Mehmet Seçkin idaresindeki Mavi-Beyazlı ekip, son 9 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi alarak haftalar öncesinde ligde kalmayı garantilemişti. Bu başarıda Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in de payı büyük oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here