Payasspor, Ahmet Baykal ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

0
114

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Payasspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Akyol, transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız ve Nevşehir kampına davet ettiğimiz 28 yaşındaki forvet oyuncusu Ahmet Baykal ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Görüştüğümüz isimlerle de anlaşma zemini arıyoruz” dedi.

Payasspor ile sezon öncesi çalışmalara katılan Ahmet Baykal, geçen sezon Kırıklarelispor’da forma giyiyordu.

Hasan Aktürk, Profesyonelliğe İmza Attı

Öte yandan Payasspor’un altyapısında yetişen Hasan Aktürk ise Gaziantepspor’da profesyonelliğe imza attı. Payas temsilcisisin alt yapısında yetişen 18 yaşındaki Hasan Aktürk, 3 yıldan bu yana futbol yaşantısını sürdürdüğü Gaziantepspor’da 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Payasspor formasıyla 3 yıl önce (U-17) Gençler Türkiye Finali oynadığı sezonda Mavi-Beyazlı formayı da giyen Hasan Aktürk, geçmişini de unutmadı. Hasan Aktürk, kendisini Türk sporuna kazandıran ve emeği geçen hocaları Mahsun Eren ve İrfan Öztürk’e teşekkür etti.

Payasspor Nevşehir kampının ilk ayağını Kozan Belediyespor ile oynadığı hazırlık müsabakasının ardından sabah yaptığı antremanla tamamlayarak 2 günlük izne ayrıldı. 6 Ağustos Pazartesi günü yeniden toplanacak olan Mavi-Beyazlı takım, hazırlık kampının ikinci ayağına Nevşehir Dinler Hotelde devam edecek. (Haber: İlyas E. TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here