Payasspor 1 Puana Razı Oldu!

0
62

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde Turgutluspor ile 0-0 berabere kalarak bir puana razı oldu.

Payasspor, hafta içi mesaisinde Turgutluspor’u ağırladı. Ev sahibinin ileri uç adamları, her iki yarıda ellerine geçirdikleri gollük pozisyonları cömertçe harcarken, genç kaleci Suphi Dağ da yaptığı güzel kurtarışlarla Turgutluspor’lulara geçit vermedi.

Maçın 22. dakikasında Payasspor’un geliştirdiği atakta, Mehmet Kuruoğlu, ceza alanı içerisinde topu elle kesmesine rağmen maçın orta hakemi Özer Özden, penaltıyı görmezlikten geldi. 35. dakikada ise Emre’nin sert şutunda meşin yuvarlağı kaleci Suphi köşeden çıkarttı.

Karşılaşmanın 47. dakikasında Payasspor’un forveti Mümin Aysever, 6 pas çizgisi üzerinde müsait durumda olmasına rağmen, meşin yuvarlağı kaleci Fatih Demirlek’e teslim etti. 87. dakikada ise yine Payasspor’un atağında Münin Aysever’in kaleye giden topu ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı. Mücadelenin uzatma dakikalarında da Payasspor’un bir golü daha ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Müsabaka 0-0 berabere sonuçlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here