Payaslıların Kulağı İzmit’te, Erzinliler Statta Olacak!

0
107

Spor Toto 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu yapacakları maçların programları belli oldu. Programa göre, 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor, sahasında Gebzespor’u ağırlayacak. 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor ise Kocaelispor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Payasspor Oldukça Formda ve Morali Yerinde

Payas temsilcisi Payasspor ikinci yarının formda takımları arasında yer alıyor. İkinci yarıdaki 5 maçta toplam 10 puan toplayan ilimiz temsilcisi bu bağlamda İzmit’e de moralli gidiyor. İkinci yarıda Cizrespor’a sahasında 3-2 mağlup olan Mavi-Beyazlı Payasspor, Buca’yı deplasmanda 1-0 yendi, Serik Belediyespor ile sahasında 1-1 berabere kaldı, Bağcılarspor’u deplasmanda 2-1 ve son olarak Diyarbekirspor’u da sahasında 1-0’lık skorla geçti. Payasspor İzmit’ten de puan veya puanlarla dönüp başarılı performansını sürdürmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor da bu hafta sonu sahasında Gebzespor’u ağırlayacak. Oldukça sıkıntılı günler geçiren ancak aldığı puanlarla kümede kalma savaşı veren Erzin temsilcisi ise sahasında ağırlayacağı Gebzespor’u eli boş gönderip rahat bir nefes almak istiyor. Haftanın programı şöyle: >>>

Erzin Belediyespor-Gebzespor
24 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.00
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Eren Gökmen, Muhammet Oğuzhan Öztaş, Hakan Erkan

Kocaelispor-Payasspor
24 Şubat 2019 Pazar Saat: 13.30
Kocaeli Stadı
Sercan Murat Gündüzler, Ertunç Kaplan, Göker Erel
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here