Payas Belediyespor, Yeni Bir Sayfa Açtı

0
38

payas belediyespor1Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, evinde konuk ettiği Ankara Demirspor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenmesini bildi. Yeni Teknik Direktör Mehmet Ak ile çıktığı ilk maçta galibiyet alan Payas Belediyespor 1975, taraftarını uzun bir aradan sonra evinde sevindirdi.

Evinde konuk ettiği Ankara Demirspor karşılaşmasına kontrollü bir şekilde başlayan Payas ekibi, ilk yarının ortalarında oyunun hâkimiyetini eline aldı. Bu dakikadan sonra rakip kalede tehlikeli ataklar yapan temsilcimiz, karşılaşmanın 36. dakikasında Utku’nun kafa golü ile öne geçti: 1-0. Golden sonra da baskısını sürdüren Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 41. dakikasında bu kez Ali Yıldırım ile farkı açtı: 2-0. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda kendi yarı alanına çekilen ev sahibi Payas Belediyespor 1975, gelen atakları savuştururken, yakaladığı ani ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Oluşan ataklar neticesinde her iki takımda fileleri havalandıramayınca, karşılaşma Payas Belediyespor 1975’in 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here