Payas Belediyespor Galibiyete Kilitlendi

0
89

payas belediyespor13Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor, hafta sonunda Payas İlçe Stadında oynayacağı Yeşil Bursaspor karşılaşması öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Can Güven nezaretinde sürdürüyor. Havanın aşırı derecede yağmurlu olması nedeniyle Sarıseki Mahallesindeki  Belediye Sentetik sahasında çalışan Payas Belediyespor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Payas Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven; “Geçen hafta deplasmanda alınan talihsiz yenilgi nedeniyle camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz. Bu hafta oynayacağımız Yeşil Bursaspor maçında alacağımız galibiyetle bunu telafi edeceğiz. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmamaktadır.  Önemli karşılaşmada cefakâr taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

payas belediyespor14

Taraftarlardan Yoğun Destek…

Pazar günü yapılacak olan Yeşil Bursaspor karşılaşması öncesinde Amanos Tayfa Gurubununsa Payas Belediyespor’a yoğun destek vermek için  hummalı çalışma içerisine girdiği dikkatlerden kaçmadı.  Amanos Tayfa Gurubu, diğer ilçelerden gelecek olan taraftarlar için de hazırlıklarını sürdürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here