Payas Belediyespor, Ankara Demirspor’a Tek Golle Boyun Eğdi

0
208

payas bldspor27Spor Toto 3. Lig 1. grupta yer alan ilimiz temsilcisi Payas Belediyespor 1975, Ankara deplasmanından istediği sonucu alamadan döndü. Cebeci İnönü Stadında oynanan ve ilk yarısı golsüz biten karşılaşmada 82. dakikada golü gören Payas ekibi 1-0’lık mağlubiyetle kente puansız döndü.

Temsilcimiz ligin orta sıralarında bulunan Ankara Demirspor, maçına kontrollü bir şekilde başladı. Son aftalarda aldığı kötü sonuçların ardından son maçını gollü galibiyetle kazanarak Ankara deplasmanına moralli giden Payas Belediyespor 1975, ilk devrede girdiği pozisyonlardan gol çıkaramadı. Ev sahibi Ankara Demirspor’un da gol üretemediği ilk 45dakika golsüz sona erdi.

İkinci devreye daha atak başlayan taraf ev Sahibi Ankara Demirspor oldu. Taraftarının desteği ile gol arayan Ankara ekibine oldukça direnen temsilcimiz Payas Belediyespor, 82. dakikada geriye düştü. Kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Ankara Demirspor’lu Nihat Yılmaz takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra her iki takımında gol çabaları sonuç vermeyince 90 dakika sonunda kazanan taraf ev sahibi Ankara Demirspor oldu. Karşılaşmada Payas Belediyespor’lu Yakup Karakum, 75’te gördüğü sarı kartın üstüne 89. dakikada bir sarı kart daha görerek, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Ankara Demirspor bu sonucun ardından 14 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Mavi-Beyazlı Payas ekibi ise 7 puanla 14. sıraya yerleşti.

Kırıkhanspor Sahasında Berabere Kaldı

3. Lig 3. Grupta yer alan ilimizin diğer temsilcisi Kırıkhanspor ise evinde konuk ettiği Anadolu Üsküdar 1908 karşılaşmasından 1 puan çıkardı. 2. ve 42. dakikalarda yediği gollerle 2-0 geriye düşen Kırıkhanspor maç sonunda 3-3’lük skorla ancak 1 puan alabildi. Kırıkhanspor’un gollerini İlhan (2) ve Umut Akpınar atarken, Anadolu Üsküdar 1908 ise Kayhan, Umut ve Fatih Sandallı ile karşılık verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here