Payas Belediyespor 3 Puana 2 Golle Ulaştı!

0
92

payas bldspor35Payas Belediyespor 1975, Ankara deplasmanında Adliyespor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-1 yendi. Uzun bir süre sonra 3 puanla tanışan temsilcimizin gollerini Yusuf ile Abdullah kaydetti. Ev sahibi Adliyespor’un golünü Onur Kara attı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor 1975, Ankara deplasmanında Adliyespor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-1 yendi. Uzun bir aradan sonra yeniden 3 puan ile tanışmanın mutluluğunu yaşayan Payas Belediyesporlu futbolcular, bu galibiyeti taraftarına hediye etti.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili bir şekilde başlayan Payas Belediyespor 1975, ev sahibi kalesine ilk dakikalardan itibaren etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 15. dakikasında Yusuf’un golü ile rakibinin karşısında öne geçen Payas Belediyespor 1975, golden sonra baskısını daha da arttırdı. Karşılaşmanın 37. dakikasında bu kez sahneye çıkan Abdullah, takımının ikinci golünü attı. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın ilk ayrısının da sonucunu belirledi.

İkinci yarıda skoru korumak adına dengeli bir futbol ortaya koyan Payas Belediyespor 1975, rakibini orta sahada karşılarken, ani ataklarla da rakip kalede gol aradı. Ev sahibi Adliyespor ise etkili geldiği 65. dakikada Onur Kara ile golü buldu.

Golden sonra gelişen ataklarda herhangi bir gol olmayınca karşılaşma Payas Belediyespor 1975’in 1-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın son dakikasında ise Payas Belediyesporlu Okan, ikinci sarı kartta oyun dışı bırakıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here