Payas Belediyespor 1 Puanla Başladı!

0
109

payas bldspor19Stat: Tarsus Burhanettin Kocamaz 

Hakemler: Ömer Murat Ülger **, Hüseyin Ot yakmaz **, Eser Eti **

Payas Belediye Spor 1975: Ersin**, Can **, Serdar **, Alp ***, Nuri **, Yakup **, Abdullah ** (Dk.79 Ali Yıldırım *), Okan **, Yusuf Akbulut *(Dk.71 Utku * ), Başaran *, Yusuf * Sürmeli * (Dk.63 Ali Kurt *)

Tekirova Belediyespor: Doğan**, Oğuzhan**, Doğa**, Mustafa Altun* (Dk.77 Baran* ), Mustafa Acar* (Dk.79 Tahir* ), Ali***, Onur**, Muhammet**, Sergen***, Mazlum**, Cemil* (Dk.55 Oğuz*)

Goller: Dk.5 Ali, 58 Sergen (Tekirova Belediyespor), Dk.15-36 Alp (Payas Belediyespor  (Payas Belediyespor 1975)

Sarı kartlar: Cemil, Mazlum (Tekirova Belediyespor), Ali Yıldırım, Nuri (Payas Belediyespor 1975)

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, cezası nedeniyle Tarsus’ta konuk ettiği Tekirova Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Mavi-Beyazlılar, profesyonel ligdeki ilk maçında lige 1 puanla merhaba dedi.

Karşılaşmaya konuk ekip hızlı ve etkili başladı. Henüz 5. dakikada sol kanattan gelişen atakta, Onur, ceza sahasına düzgün bir orta yaptı. Gelen topa iyi bir şekilde vuran Ali, Tekrova Belediye’yi öne geçirdi: 0-1. Golün şokunu hemen üzerinden atan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 15. dakikasında sol kanattan geliştirdiği atakta beraberliği sağladı. Yusuf, ceza sahasına kesme bir top attı, gelen topa kafa ile vuran Alp, topu ağlarla buluşturdu: 1-1. Baskısını iyice arttıran ev sahibi ataklarının karşılığını 36. dakikada bir kez daha aldı. Sol kanattan gelişen atakta Yusuf yine ceza sahasına yerden bir orta yaptı. Kaleci Doğan topu elinden kaçırınca pozisyonu iyi takip eden Alp, kaçan topu kaleye göndermede zorlanmadı: 2-1. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıya da her iki takımda kontrollü bir şekilde başlarken,  karşılaşmanın 56. dakikasında temsilcimiz Yusuf ile gole çok yaklaştı. Ancak bu ataktan sonuç alamayan Payas Belediyespor 1975, 58’de kelesinde golü gördü. Tekirova ekibinin kullandığı serbest atışta Mazlum’un ortasında Sergen topu kafa ile filelerle buluşturdu ve skoru eşitledi: 2-2 oldu.

Karşılaşmada bu skorla sona ererken, profesyonel ligdeki ilk maçında Payas Belediyespor 1975, 1 puan ile lige merhaba dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here