Pandemi Döneminde En Çok Tercih Edilen Mekan

0
141

Emekli Öğretmen Hatay’da AB Projesi ile Turizm Tesisi Açtı

Belen ilçesine bağlı Atik Yaylası’nda emekli öğretmen AB’nin Kırsal Kalkınmayı Teşvik Projesi sayesinde 5 yıldızlı turizm tesisi kurdu.

Belen ilçesine bağlı Atik Yaylası’nda emekli öğretmen İsmail Varlıbaş AB’nin Kırsal Kalkınmayı Teşvik Projesi sayesinde 5 yıldızlı turizm tesisi kurdu. 7 yıldır hizmet veren tesis, ‘şehir hayatından uzaklaşmak, stres atmak isteyen ve doya doya uyku uyumak istiyorum’ diyenler için seçilmiş bir mekan. Pandemi döneminde de temiz ve hijyenik ve sosyal mesafe kurallarının titizlikle uygulanması nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Varlıbaş Uyku Sarayı ismi verilen tesis uygun fiyata tatil yapmak isteyenlere hizmet veriyor. Tesisi sahibi İsmail Varlıbaş; “Avrupa Birliği ile ortak bir proje hazırlayıp tatil köyümüzü hizmete açtık. 7 yıldır hizmet veriyoruz. Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir tarafından insanlar tesislerimize geliyor. Zaman zaman talepleri karşılayamıyoruz.

Türkiye’nin kalkınması için girişimcilerimizin bu tür projeleri artırmaları gerektiğine inanıyorum. Odalarımız, ailelere yönelik iki yetişkin iki çocuk olmak üzere lüks bir otel odası olarak dizayn edilmiştir. Kalifiye personellerimiz ile birlikte en kaliteli hizmeti verme çabasındayız” dedi.

Atik Yaylasında yemyeşil bir alanda doğayla iç içe bir konaklama hizmeti sunan Varlıbaş Uyku Sarayı, bungalov konaklama birimlerine ev sahipliği yapmaktadır. İskenderun şehir merkezi 16 km, Hatay Havalimanı 28 km mesafededir. Hatay şehir merkezi ise 32 km uzaklıktadır.

Sakin bir ortamda yer alan Varlıbaş Uyku Sarayı, çam ağaçlarıyla çevrilidir. Tesis klimalı ahşap bungalovlarla hizmetinizdedir. Tüm odalarda düz ekran TV, mini buzdolabı ve ücretsiz Wi-Fi bulunmaktadır. Varlıbaş Uyku Sarayı’nda her gün açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here