Palut; “Hatayspor’a Yakışan Mücadeleyi Ortaya Koyacağız”

0
108

Hatayspor’da, Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray ile Eşleşmenin Heyecanı Yaşanıyor…

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor’da, Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray ile eşleşmenin heyecanı yaşanıyor. Bordo-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü İlhan Palut, şehre bir heyecan yaşatmak için kupayı önemsediklerini belirtirken, Başakşehir’den sonra Galatasaray ile oynayacak olmalarının camia adına mutluluk verici olduğuna işaret etti.

Hatayspor Teknik Direktöü İlhan Palut, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile eşleşmeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hatay şehrinin yıllardır büyük bir takımı ağırlama noktasında çok istekli olduğuna değinen Palut; “Başakşehir maçından önce de söyledim. Ziraat Türkiye Kupasını, şehrimize bir heyecan yaşatmak için önemsiyoruz. Hatay şehri yıllardır büyük bir takımı ağırlama noktasında çok istekli. Başakşehir’den sonra Galatasaray ile oynayacak olmamız bu noktada camiamız adına mutluluk verici.

İşin futbol tarafına geldiğimizde ise iki maçta da Hatayspor’a yakışan mücadeleyi ve taktik anlayışı ortaya koymaya çalışacağız. İnşallah izleyenler için de keyifli maçlar olur” değerlendirmesinde bulundu.

Bordo-Beyazlı futbolculardan Kubilay Sönmez ise son 16’da Süper Lig’in lideri Başakşehir’i iyi futbol oynayarak elediklerini, Galatasaray’ı da eleyebileceklerini düşündüğünü ifade etti.

Caner Hüseyin Bağ da Ziraat Türkiye Kupasında kimsenin kendilerinden böyle bir başarı beklemediğini ancak takımın her zaman kendine inandığını belirtti. Caner Hüseyin Bağ, amaçlarının Galatasaray’ı da eleyip yarı finale kalmak ve adlarını altın harflerle kulüp tarihine yazdırmak olduğunu kaydetti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here