Palmiye’den Fotoğraf Yarışması

0
297

palmiye hastanesi1Özel Palmiye Hastanesi personelleri arasında amatör fotoğrafçılıkla uğraşanların katılabildikleri ‘İskenderun’ konulu yarışma sonuçlandı, dereceye girenler fotoğraf makinesiyle ödüllendirildi.

Hastanenin sosyal faaliyetler komisyonunca hazırlanan ve projelendirilen fotoğraf yarışması 1-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Amatör fotoğrafçılıkla uğraşan, fotoğraf tutkunu personel bir aylık süre içerisinde çok sayıda ‘İskenderun’ manzarasından oluşan eser komisyon tarafından kabul edildi. Yaşanılan kentin güzelliklerini görme, keşfetme ve bunları paylaşma adına düzenlenen ‘İskenderun’ konulu fotoğraf yarışmasına katılan eserler komisyon tarafından değerlendirildi.

Yarışmaya katılanlar arasında eserleri dereceye giren Mehmet Çapar, Osman Turgay Bayram’a Genel Koordinatör Seval Yazar Kirmit ve Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Sardar Kirmit tarafından birer fotoğraf makinesi ile ödüllendirildi.

Genel Koordinatör Seval Yazar Kirmit, sosyal faaliyetler komisyonları tarafından tertiplenen fotoğraf yarışmasına ilgiden memnun olduklarını belirterek; “Bu aktiviteyle personelin yoğun çalışma ortamından biraz olsun uzaklaştırıp, rahatlatmayı ve motive etmeyi amaçladık. Birçok personelimiz buna ilgi gösterdi, böylece hastanenin dışındaki İskenderun’un güzelliklerini fark etme, fark ettirme ve paylaşım sevinci yaşadı” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here