Palmiye Hastanesi ve Zafer Dershanesi Protokol İmzaladı

0
419

palmiye hastanesi5Özel Palmiye Hastanesini ziyaret eden Zafer Dershanesi İskenderun Şubesi Müdürü Ömer Çakır, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile görüşerek dershane ve Palmiye Hastanesi arasında anlaşma taleplerini kendisine iletti.

Çakır; “Nitelikli ve güler yüzlü hizmet anlayışınızdan memnun olduğumuzu ve bu nezih kurumdan dershanemize bağlı üyelerinde faydalanması gerektiğini, dolayısıyla dershanemiz ile kurumunuz arasında kurumsal sağlık anlaşması yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

Görüşmeler neticesinde yapılan anlaşma sayesinde, Zafer Dershanesi öğretmenleri, Özel Palmiye Hastanesinden alacakları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar. Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiası ile birlikte çalışmak bizi mutlu etti” dedi.

Zafer Dershanesi İskenderun Şubesi Müdürü Ömer Çakır, Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun herkese örnek davranışta bulunduğunu kaydederek, gerek dershanenin öğretmenlerine gerek eğitim camiasına verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ettiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here