Paksoy; “İhanete Karşı Tek Yumruk Olalım!”

0
93

vatan partisi açıklama3Ak Parti Hükümetinin ‘Çözüm Süreci’ adı altında yaptıklarına Vatan Partisinden büyük tepki geldi. Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatma Paksoy, PKK-AKP koalisyonunun Atatürk Cumhuriyetini hedef alan bir planla karşımıza çıktığına işaret ederek; “Büyük Türk Milleti, Cumhuriyetimize ve vatanımıza kasteden büyük bir tertiple karşı karşıyayız. Güya PKK’yı silahsızlandırma adı altında Cumhuriyet’e silah çektiler. Tertip ve ihanetlerini milletimizden gizlemek için masalarına koydukları Türk bayrağının arkasına saklandılar” şeklinde konuştu.

Operasyona Türk Ordusunu Katacaklar

Yurdumuz ve bölgemizin yeni bir emperyalist saldırıya uğradığına işaret eden Paksoy; “Büyük tertipler arka arkaya sıralanmaktadır. Pentagon, Musul’u IŞİD’den temizleme bahanesiyle Irak’ı böleceklerini daha yeni açıkladı. Irak’ın kuzeyini Kerkük ve Musul’uyla Barzani’lere teslim edecek, bu operasyona Türk Ordusu’nu da katmayı hesaplıyorlar. 2. İsrail’i Mehmetçiğin kanıyla kurmak istiyorlar. Amaçları bölge devlet ve milletlerinin yıkımı pahasına küresel çıkarlarını güvenceye almaktır.

Şimdi aynı planın diğer parçasını ilan ettiler. Anayasayı değiştireceklermiş, Türk Milleti’ni dağıtacaklarmış! Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yerine PKK kongresini koyuyorlar. Bugünün Mondros Mütarekesi’ni imzalıyorlar. Egemenliği PKK’yla paylaşıyorlar. ‘Yeni Anayasa’ dedikleri paçavrayı da İmralı ve Kandil’de yazmayı hayal ediyorlar” diye konuştu.

Türk Milleti Bu Tertiplerin Üstesinden Gelecektir

İhanetin başlangıcının, Tayyip Erdoğan hükümeti adına Abdullah Gül’ün 2 Nisan 2003’te imzaladığı iki sayfa dokuz maddelik gizli sözleşme olduğuna da değinen Paksoy; “Bugün ısıtılıp önümüze getirilen plan, o gün başlamıştır. Vatan Partisi’ni oluşturan milli güçler o günden beri ihanetin karşısına dikildi. Milli kuvvetleri birleştirdik ve ‘Yeni Anayasa’cıları bozguna uğrattık. Şimdi de çıkmazda çırpınmaktadırlar.

Vatan Partisi, 7 Haziran seçimlerinden sonra Milli Hükümet’i kuracak ve bölge ülkeleriyle birlikte bu saldırıyı püskürtecektir. Saldırının karşısındaki en büyük güvence ise Türk Milleti’dir. Kürt de biziz, Türk de biziz, hepimiz Türk Milletiyiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere, bütün partilere ve kurumlara sesleniyoruz. Egemenlik, bağımsızlık ve bütünlüğümüze sahip çıkalım. Milletimize güvenelim ve ihanete karşı tek yumruk olalım. Büyük Türk milleti bu tertiplerin üstesinden gelecektir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here