Özgün; AKP ve Fakirlik Türkiye’nin Kaderi Değildir!

0
166

CHP Hatay İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün; AKP ve Fakirlik Türkiye’nin Kaderi Değildir!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, ülkenin içerisinde bulunduğu durumun gizlenilmesi amacıyla suni gündemler oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

“Biz saraya kimin gittiğiyle değil, açlık ve fakirlik nedeniyle intihar edenlerle ilgileniyoruz” diyen İl Başkanı Özgün; “Saraya kim gitti?’ tartışmasının arkasında gizlenmek istenen açlık, yoksulluk, işsizlik ve ekonomik krizdir. Saraya kimin gittiği halkımızın değil, AKP’nin sanal tartışması ve kirli tezgahıdır. Biz saraya kimin gittiğiyle değil, açlık ve fakirlik nedeniyle intihar edenlerle ilgileniyoruz. Borç nedeniyle siyanürle topluca intihar eden ailelerle ilgileniyoruz. Açlık, yoksulluk, intihar olmasın istiyoruz. 

Genç işsizlikle, atanamayan öğretmenlerle, kadın cinayetleri ile toplumsal şiddetle ilgileniyoruz. İslamcılık adı altında kendi zengin sınıfını yaratıp sınıf farklılığı yaratanlarla ilgileniyoruz. Lüks partilerde eğlenen burjuva AKP’lilerin, fakirlere sırt dönmeleriyle ilgileniyoruz. Ekmeğe, elektriğe, mazota, sebzeye, meyveye, kiraya gelen zamlarla ilgileniyoruz. Saraya kimin gittiği ile ilgili ise ancak gündem değiştirmeye çalışan rantçılar ve halk düşmanları ilgilenir.

AKP başarısızlığını gizlemek için ‘cambaza bak cambaza’ diye şaşırtsa da, biz halkın gündemiyle ilgilenmeliyiz. AKP ve fakirlik Türkiye’nin kaderi değildir!” şeklinde açıklamalarda bulunuldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here