Özel; “Tek Davamız Hatay’a Hizmet”

0
124

Milletvekili Özel Sözünü Tuttu, ‘Milletvekili İletişim Ofisi’ İskenderunluların Hizmetine Açıldı

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı olan ve seçim dönemi boyunca sözünü verdiği ‘Milletvekili İletişim Ofisi’ni İskenderunluların hizmetine açtı.

Açılışa CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in de katılım göstermesi büyük takdir toplarken, kentimizdeki hoşgörü ve kardeşlik ortamını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışa, Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkerim Güven, 22. Dönem Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ortodoks Cemaati Vakıf Başkanı Can Teymur, Alevi Kanaat Önderleri, iş adamları, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, milletvekili iletişim ofisi adıyla açtıkları ofisin aslında milletin evi olduğunu vurgulayarak; “Burada bu ofis vesilesiyle inşallah sizleri Ankara’da yormamak, mahallinde buradaki bürokraside çözülebilecek problemleri sahada tespit edip, burada çözmek ve sizlerle burada sağlıklı bir iletişim kurabilmek amacı ile yine Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bu ofisi açmış bulunuyoruz. İskenderun, Hatay söz konusu olduğunda, hizmet söz konusu olduğunda hayatın siyasetten ibaret olmadığını, yegane ülkümüzün de, davamızın da Hatay’a hizmet etmek olduğunu, vurgulamak ve ilan etmek için buradayız.

İletişim ofisimiz milletimizin ofisi olarak siz değerli hemşerilerimize hizmet verecek inşallah. Aday adaylığı başvurumuzda; yasama faaliyetleri ve genel merkez çalışmaları için Ankara’da zorunlu olarak bulunacağımız günlerin dışında, tüm vaktimizi seçim bölgemizde milletimizle iç içe geçireceğimize dair imzaladığımız taahhütnamenin gereğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Katılımıyla açılışımızı şereflendiren Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, belediye başkanlarımıza, tüm milletvekili adaylarımız ve aday adaylarımıza, İlçe başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, iş adamlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, farklı inanç gruplarının dini önderlerine, Partimizin kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla tüm kademelerin yönetim kurullarına, mahalle temsilcimizden sandık müşahidi, okul ve bina sorumlularına kadar tüm Ak Kadrolara gönülden teşekkür ediyorum.

Özellikle CHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Suzan Şahin Hanımefendiye ve bizi yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza katılımlarından ötürü şükranlarımı sunuyorum. Söz konusu Hatay’a hizmet ise gerisi teferruattır!” şeklinde konuştu.

Şahin; “Söz Konusu Hizmetse Onbir Kardeş Bir Arada Oluruz”

Açılışa katılan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin de Hatay’ın çok güzel bir şehir olduğunu ifade ederek, söz konusu İskenderun’a Hatay’a hizmet olduğunda onbir milletvekilinin de birlikte çalışacaklarına vurgu yaptı. Şahin; “Renkliliklerimizle, farklılıklarımızla, renklerimizle güzeliz. Siyasi düşüncelerimiz birbirimizden çok farklı. Siyasete bakış açımızda farklı. Ama İskenderun’a hizmet konusu önümüze geldiğinde biz iki kardeş, on kardeş, on bir kardeş siyasi şapkalarımızı çıkartıp siz Hataylılara ve İskenderunlulara hizmet etmeye ant içtik. Bu iyi niyetle bir aradayız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şehrimize iyi hizmetler sunacağından eminim. Kendisine de başarılar diliyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından iletişim ofisinin açılış kurdelesi, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Avukat Suzan Şahin, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz tarafından kesildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here