Özel: “24 Haziran’dan Sonra Şahlanan Bir Türkiye Göreceğiz”

0
139

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel: “24 Haziran’dan Sonra Şahlanan Bir Türkiye Göreceğiz”

Seçim ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu ve Ecrin Nazlı İnan, Türk Sağlık Sen İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve yönetimi ile partililerin de katılım gösterdiği ziyarete adaylar projelerini anlattılar.

Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Ak Parti Hatay Milletvekili 3. sıra adayı Abdulkadir Özel, ilk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da gerçekleştirdiğini, Ankara Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi’nde Hukuk eğitimini tamamladığını anlattı.

Sağlık Sen’i alanlarda, meydanlarda haksızlıklara karşı duruşuyla tanıdıklarına dikkat çeken Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel; “Sağlık Sen’i, Filistin’den Arakan’a, Myanmar’dan Doğu Kürdistan’a kadar dünyanın birçok yerinde yaşanan zulümlere katliamlara sessiz kalmayan, bunun yanı sıra Türkiye’de insan hakları ve özgürlükleri ile ilgili yaşanan antidemokratik uygulamalarda her zaman sahalarda meydanlarda gür bir şekilde bu haksızlıkların, hukuksuzlukları haykıran bir sendika olarak gördük. Mensubu olduğu konfederasyonun bundan sonra da uzun yıllar bu haksızlık ve hukuksuzların karşısında duracağını biliyor ve bu vesileyle sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Emeğiniz çabanız gayretiniz daim olsun. Sizler hep var olasınız inşallah” diye konuştu.

24 Haziran seçimleri ile ilgili “çok önemli bir viraj” tanımlaması yapan Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel; “24 Haziran’da öyle bir seçim yaşayacağız ki bu diğerlerine benzemez dediğimiz seçimlerin, tamamının finalidir. Bu seçim hakikaten diğer seçimlerin tamamından daha önemlidir. Adalet ve Kalkınma Partisi 2002’de iktidara geldi. Fakat genel başkanımızı parlamentoya sokamadık. Ancak bir ilde tekrarlanan seçim sonucunda parlamentoya girebilme imkânı buldu. O dönemde koalisyonlardan bunalan halkımız; istikrar, güven, refah, büyüme, kalkınma ve istihdam istedi. 3 Kasım 2002’de yapılan seçimin ardından Anadolu İhtilal’ini gerçekleştirdik. 2002’de yapılan Anadolu ihtilali, birilerini hiçbir zaman mutlu etmedi” şeklinde konuştu.

Konuşmasının bir bölümünde 15 Temmuz’da Hatay’da huzursuzluk çıkarma girişiminde başarılı olamadıklarını anlatan Özel; “Oyunlarını boşa çıkardık, bundan sonra da devletimizin gücü milletimizin bekası ile huzurumuza dikilen gözler oyulacak, uzanan eller kırılacak, başımıza çorap örmeye çalışanların yuvaları darmadağın edilecektir” dedi. Bu darbe girişiminin Fırat Kalkanı Operasyonu ile kırıldığını, Zeytin Dalı Harekâtı ile de terör yuvalarının dağıtıldığını anlatan Özel, benzer girişimlerin de asla başarıya ulaşamayacağını anlattı.

Türkiye’nin 78 günden bu yana seçim atmosferine girdiğini anımsatan Özel, Ak kadroların, aday adayı, eski milletvekilleri, mevcut milletvekilleri, kadın ve gençlik kollarının eski ve yeni yönetimleri, eski ve halen görevde olan ilçe başkanlarının, mahalle tescilcilerinin seferberlik ruhuyla seçim çalışmalarını yürüttüklerini anlattı.

Yapılan tüm bu çalışmaların ardından Türkiye’nin şahlanan Türkiye dönemine kavuşacağını söyleyen Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel; “Bu seferberlik halinin sonunda kavuşacağımız, şahlanan bir Türkiye’dir. Restorasyon sürecini tamamlamış zemin hizmetlerini tamamlamış, bundan sonra daha çok büyüme, kalkınma, refah ve mutlak istikrarı yakalayacak olan şahlanan bir Türkiye olacaktır. İnşallah bu oyunlarını da boşa çıkaracağız ve inşallah Rabbim cümlemize Hacı Bayram Abimizin önderliğinde çifte bayram yaşatsın ve Allah bizlere size hizmet etmeyi ve sizlere mahcup olmamayı nasip eylesin” şeklinde sözlerini bitirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here