Özdemir; “Uyumumuz Her Maç Daha İyiye Gidiyor”

0
90

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un Mersin deplasmanından galibiyetle dönmesi bölgede sevinçle karşılanırken, Teknik Patron Hıdır Özdemir, elde edilen başarılı sonuçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ligdeki galibiyet serimizi devam ettirmek için Mersin BŞB Meskispor maçını da kazanmak istediklerinin altını çizen Özdemir; “Maça çok iyi başlayamadık ancak daha sonra takımımız sahaya ağırlığını koyarak, üstün bir oyun sergiledi. Çok pozisyona girmemize rağmen bir türlü bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Her geçen dakikada baskımızı arttırdık ve aradığımız golü bulduk. İkinci yarının belirli bölümlerinde çok net kontra ataklar yakaladık. Fakat hiç birinden faydalanamadık. Son bölümü çok iyi oynadık ve ikinci golü bularak çok önemli bir galibiyet alarak, hem galibiyet serimizi sürdürdük hem de liderliğinizi devam ettirdik. Oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

Eksiklerimizi gidermek ve daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir takım olduğumuz için en büyük sıkıntımız uyum. Uyum Sorununu her geçen gün daha asgariye indiriyoruz. Her maç uyumumuz daha iyiye gidiyor ve performas olarak üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Tosyalı; “Emin Adımlarlar İlerliyoruz”

İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı da teknik heyeti ve futbolcuları aldıkları galibiyetlerden ötürü kutladı. Tosyalı mesajında; “Takım olarak emin adımlarla ligde yolumuza devam ediyoruz. Son olarak deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile karşı karşıya geldik. Teknik heyet ve futbolcularımızın göstermiş olduğu mücadeleden ve sahada oynadıkları oyundan ötürü çok umutluyum” dedi.

Taraftarlara da teşekkür eden Başkan Tosyalı; “Taraftarlarımız ise şu ana kadar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bizler bu ilgi ve alaka karşısında taraftarlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyi futbolcularımız gösterecektir. Bu zorlu deplasman da 3 puan ile ayrılan takımımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here