Özçörekçi, Kendine Güveniyor!

0
169

filiz özçörekçi1Aday olacağına inanan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Özçörekçi, dün basın mensupları ile Petek Cafe’de kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Hedeflerinden ve gerçekleştirmeyi düşündüğü hizmetlerden söz eden Aday Adayı Özçörekçi; “Sadece Ak Parti seçmeninden değil, diğer siyasi görüşe sahip seçmenlerinde oylarını alabilecek biriyim. Buna inanıyorum!” dedi.

Aday olması ve seçilmesi halinde toplumsal huzur ortamında bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağını da sözlerine ekleyen Özçörekçi; “Ak Parti olarak İskenderun’a daha iyi bir hizmet almayışının gelmesi için bu taşın altına bizde elimizi koyuyoruz. Şundan kimsenin şüphesi olmasın Ak Parti’den çıkacak adayın belediye başkanı olacağına inanıyorum. Ak Parti iktidarının alanı da belediyeciliktir. İki dönem belediyeyi alamadık. Elbette bunun altında bazı nedenler var ama bu dönem duyguları kenara bırakıp kim aday çıkarsa çıksın, onun yanında olup, İskenderun’u Ak Partili bir belediye yapacağız” diye konuştu.

filiz özçörekçi2

Bu işi kendisinin layıkıyla yapacağına inandığını da vurgulayan Özçörekçi; “Ben de bu işe yüreğimi koyup, insanların hasretini giderip, onları iktidarla buluşturacağım. İskenderun şuanda layık olduğu yerde değildir. Layık olduğu yere biz getireceğiz. Ben dava insanıyım; bu davamdan vazgeçmeyeceğim! Ben aday olacağımı düşünüyorum. Olmazsam da hedefimde milletvekilliği vardır. Ben seçimlerde sadece Ak Parti seçmeninden değil, diğer siyasi görüşe sahip seçmenlerin sevgisini kanmış ve onların oylarını alabilecek biriyim. Bayanlarında oylarını alacağımı düşünüyorum. Buna da inanıyorum!” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here