Özçelik İş Genel Başkanı Değirmenci İGC’yi Ziyaret Etti

0
80

“Eksikleri Gidererek Önümüze Bakacağız”

Öz Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkanı Yardımcısı Bayram Altun ve Şube yönetimiyle birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Özçelik İş Sendikası Genel Merkez ve Şube yöneticilerinin eşlik ettiği Başkan Yunus Değirmenci, bölgeye geldiklerinde kesinlikle rahatlıkla girebilecekleri yerlerin başında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin geldiğini söyledi.

İGC yönetimi ile Özçelik İş Sendikası yöneticilerin sıcak ve samimi sohbet ettikleri ziyarette konuşan Genel Başkan Yunus Değirmenci, bölgede sendikal anlamda kısa sürede önemli yol aldıklarının altını çizerek; “Gerçekten sizlerin bizlere sahip çıkması yanımızda olması bizleri de mutlu etmiştir. Her zaman memleketin ve işçinin sorunlarıyla ilgilendiniz. Bizler de bu konuda zamanında yapılan hataları yapmadan eksiklikleri gidererek önümüze bakmak istiyoruz” dedi.

İşçi-işveren ilişkilerinde çok önemli bir köprü görevi yürüten sendikalarının Türkiye’de bir model olduğunu vurgulayan Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci; “Sıkça bölgeye gelerek sahada çalışmalar yapıyoruz. Sadece İsdemir’e bağlı kalmıyor, bölgede yetkili olduğumuz 6 fabrika ile de yakından ilgileniyoruz. Gerek işveren kanadı, gerekse çelik işçisiyle diyalog halindeyiz. Derdimiz bu bölgeye başarılı ve doğru yapmak istiyoruz. Bunu sıkça söylüyoruz; Biz İskenderun’un her konusunda var olmak istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here