Öz Çelik-İş Sendikasında Yunus Değirmenci Güven Tazeledi

0
39

Öz Çelik-İş Sendikası 15. Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta sonu Ankara Green Park Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurul sonunda mevcut başkan Yunus Değirmenci delegelerin oyları ile bir kez daha Genel Başkan seçildi.

İlk turda 3’te 2 oy oranına ulaşılamayınca ikinci tur seçimlerine geçildi. Burada da ilk turda olduğu gibi Yunus Değirmenci rakibi karşısında üstünlük sağladı ve yeniden Genel Başkan seçildi.

Oy sayımından sonra üst kurul delegelerine hitaben bir konuşma yapan Değirmenci; “Rakibimiz biz kazanacağız diyordu ama biz onu demiyoruz. Biz Hak-İş kazandı diyoruz, Öz Çelik-İş kazandı diyoruz, emekçi kazandı diyoruz. Yarından itibaren tüm üyelerimizi kucaklamak için yollara düşeceğiz. Hepsi bizim kardeşimiz. Oy verenler ile vermeyenler arasında hiçbir fark yok bizim için. Büyük bir sorumluluğu omuzlarımıza yüklediniz. Bu sorumluluğu birlikte taşıyacağız. Ben her bir üyeme, delegeme teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimden sonra Genel Başkan Yunus Değirmenci’yi büyük bir coşku ile selamlayan emekçiler ise iki günlük yorucu maraton sonrası kazananın Öz Çelik-İş Sendikası olduğunu ifade ederek, Genel Başkan Yunus Değirmenci ve ekibinin yanında omuz omuza mücadele edeceklerini dile getirdiler.

Genel Kurulun ardından kısa bir değerlendirme yapan Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör de; “15. Olağan Genel merkez seçimlerinde Genel Başkanımız Yunus Değirmenci güven tazelemiştir. Yeni oluşan genel merkez yönetim kurulunu tekrar tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. Emeği geçenleri kutluyorum. Emekçi kazandı!” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here