Öz Ailesinin Acı Günü

0
358

öz ailesi cenaze1Medikal Sektörünün tanınan isimlerinden Kemal Öz ve İskenderun Diyabetle Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Öz’ün anneleri Enise Öz, 67 yaşında vefat ederek ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Geçtiğimiz hafta sonu katıldığı bir mevlitte, dua okunurken bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırılan Enise Öz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu hayata veda eden Enise Öz’ün bu ani ölümü ailesini şoke etti. 67 yaşında hayatını kaybeden Enise Öz’ün vefat haberi, sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

öz ailesi cenaze2

Barbaros Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan evlerinin önünden dualarla kaldırılan Enise Öz’ün cenazesi, Çankaya Asri Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Güçlükle ayakta kalabilen Nesrin Öz, annesinin ardından gözyaşı dökerken, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Enise Öz için, 9 Haziran 2013 Pazar günü evinin önünde ailesi tarafından Kur’an-ı Kerim okutulacak.

BAŞSAĞLIĞI

Değerli kardeşimiz Kemal Öz ve İskenderun Diyabetle Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Öz’ün anneleri Enise Öz’ün, 67 yaşında ani ölümü bizleri de derinden üzmüştür. Kalp krizi sonucu hayata veda eden merhumeye Tanrı’dan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

İskenderun Gazetesi

BAŞSAĞLIĞI

Değerli Abimiz Kemal Öz ve İskenderun Diyabetle Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Öz’ün anneleri Enise Öz’ün, 67 yaşında ani ölümü bizleri de derinden üzmüştür. Kalp krizi sonucu hayata veda eden merhumeye Tanrı’dan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

İlyas TERBİYELİ ve Ailesi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here