Otuzdokuzlular’ın Gözü Play-Off’ta: 4-0

0
117

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda yer alan Otuzdokuzlular takımı, Karaağaç Belediyesi Spor Kompleksi Sentetik Sahada yapılan karşılaşmada Şehit Serkan Kasan Karayolları’nı 4-0 mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, H.Nadir Dörtkaş ile Yunus Demir’in yönettiği karşılaşmada Otuzdokuzlular takımının gollerini Hasan Korkmaz (2), Fatih Aksın ile Serdar Karlıdağ attı. Otuzdokuzlular takımından Hasan Korkmaz, Karayolları’ndan da Abdulkadir Kaya kırmızı kart gördüler.

Dörtyol İlkkurşun: 1-Körfez Demirgücü: 1

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunun bir diğer maçında ise Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlkkurşun ile Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü 1-1 berabere kaldı. Hatay Bölgesi hakemlerinden H.Nadir Dörtkaş, Metin Sugurtin ile Yücel Demir’in yönettiği karşılaşmada Dörtyol İlkkurşun’un golünü Beyazıt Eremli, Körfez Demirgücü’nün golünü de Özcan Kenç attı. Mücadele sırasında Dörtyol İlkkurşun futbolcusu Hakan Lök’ün talihsiz şekilde kolunun kırılması üzüntü yarattı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here