Osmaniye Valisi Coşkun’dan Başkan Tosyalı’ya Ziyaret

0
194

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu görevlileri ve işadamları yeni dönem için başarı dileklerini iletmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Başkan Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretinden ötürü Vali Coşkun’a teşekkür eden Başkan Tosyalı da; “Hepimizin amacı halkımıza ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlara hizmet etmektir” dedi.

Vali Coşkun’un yanı sıra Dörtyol MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov, İskenderun Pazarcılar Derneği, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Hizmet İş Sendikası Hatay Şubesi, Ekinciler Fabrikası idarecileri, Türkav Türk Sağlık Sen, Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve yönetim kurulu üyeleri, İşadamları Murat İçcan ve Şükrü Alpaydın, Yusuf Dönmez, Mehmet Dönmez, Burçak Kıraç, İlbay Karaca, Sadullah Özkan, MÜSİAD üyesi Gülsüm Yılmaz, ATSİAD Yönetimi, İşadamı Muhammet Sait Arslan ve çok sayıda vatandaş da İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Tüm resmi kurum, sivil toplum kuruluşu, dernek, sendika ve odalarımızla iş birliği içinde İskenderun için hizmet edeceğiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu şehrimize değer katacak” diyerek konuklarına teşekkürlerini iletti.

Ziyaretler, çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here