Osmaniye OSB’nin Ev Sahipliğinde Ekonomi Zirvesi

0
99

osmaniye osb5Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OSB), 12 Mart’ta (bugün) başlayacak olan ‘2. Geleneksel Osmaniye OSB Ekonomi Zirvesi’ için hazır. Ekonomi Zirvesinin OSB Bölge Müdürlüğü Vali Celalettin Cerrah Konferans Salonunda düzenleneceğini kaydeden Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, Ekonomi Zirvesi’nin bu yıl daha kapsamlı yapılacağını, Türkiye’nin sanayi şehri olma yolunda ilerleyen Osmaniye’de bu tür etkinliklerin büyük anlam taşıdığını söyledi.

Bu tür toplantıların artık Osmaniye için rutin olması gerektiğine inandığını vurgulayan Tosyalı; “Bizler bir taraftan Osmaniye’deki yatırımlarımızı artırırken, bir taraftan da yeni yatırımlar ve yatırımcıları buraya getirmeye çalışıyoruz” dedi. Tosyalı, Osmaniye’nin sanayi alanında yakalamış olduğu potansiyeli ve ekonomik kazançları 2. Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi ile masaya yatıracaklarını da kaydetti.

Tosyalı; “Düzenleyeceğimiz zirve Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Aralot’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek ve Dünya Gazetesi yazarı Kenan Mortan, Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin ve Dünya Gazetesi yazarı İlter Turan konuşmacı olarak katılacak. Bu önemli toplantıya tüm sanayici ve işadamlarımız davetlimizdir diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here