Orgeneral Hulusi Akar, Hatay’da Brifing Aldı, Denetlemelerde Bulundu

0
328

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile çeşitli karakol ve birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere geçtiğimiz hafta sonu ilimize geldi. Orgeneral Akar, bölgedeki birlik komutanlarından son gelişmelerle ilgili brifing alırken, gerekli direktifleri de komutanlara iletti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile birlikte, Hatay 2’nci Ordu Taktik Komuta Yerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Genelkurmay Başkanı Akar ayrıca, bölgedeki birlik komutanlarından sınırdaki gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Bölgedeki birlik komutanlarından son gelişmelerle ilgili brifing alan ve direktifler de veren Akar, komutanlardan aldığı bilgilere istinaden, devam eden Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, halkın huzur ve güvenle evlerine dönmeleri için, mayın ve el yapımı patlayıcı temizleme faaliyetlerine ağırlık verildiğini, halkın, başta sağlık hizmeti olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yürütülen çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Zeytin Dalı Harekâtı ve diğer tüm harekâtların başarıyla yürütülmesinde en büyük pay sahibi aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, çatışmalarda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar, şehit ve gazilerimizin değerli ailelerine sabır temennisinde de bulunan Orgeneral Akar, ayrıca harekât kapsamında göstermiş oldukları kahramanlık ve fedakârlıklardan dolayı tüm personeli kutladı ve kendilerine önümüzdeki dönem için başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here