Öntürk; “Şehrimizi Layık Olduğu Yere Getireceğiz!”

0
34

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mehmet Öntürk, geçtiğimiz hafta sonu geniş katılımlı toplantıda kamuoyuna tanıtıldı. Partililerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında konuşan Öntürk, depremlerden ağır yarayla çıkan Hatay’ı kaderine mahkûm etmeyeceklerini kaydetti.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, partisinin il başkanlığınca Hatay Merkez Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında partilileri ile bir araya geldi. Toplantıya Ak Parti ve MHP milletvekillerinin yanı sıra ilçe belediye başkanları ile parti yöneticileri iştirak etti.

Sorunların farkında olduklarını kaydeden Öntürk; “6 Şubat’ta yaşanan büyük deprem felaketine rağmen yine bir aradayız. Depremlerden ağır yarayla çıkan Hatay’ımızı da kendi kaderine mahkûm etmeyeceğiz. 6 Şubat’ta kıyameti yaşadık ama 31 Mart’ta hep birlikte, dağın ayrısı gayrısı olmadan kıyam edeceğiz inşallah. Unutmadık o mahşeri gününü, unutmayız. Çıkarılması gereken derslerimizi de çıkaracağız. Felaketten en ağır yara ile çıkan Hatay’ımızı kendi kaderine mahkûm etmeyeceğiz. Bu da benim şahsi meselem olacaktır.

Ayrıca yaşadığımız bu depremlerde Hatay’ı yalnız bırakmayan ve şehrin ayağa kaldırmasına yönelik destekleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay’ın Ak Parti belediyeciliğini hak ettiğini de sözlerine ekleyen Öntürk; “Hatay’ımızı Ak Parti belediyeciliği ile buluşturmak 31 Mart’ta nasip olacak. Kurumları suçlayan, bahaneler üreten, yanlışların üstünü kapatan, yalan söyleyen, algı belediyeciliğiyle vatandaşı kandırmaya çalışan zihniyete son vereceğiz. Dürüstlüğü misyon edinen gerçek belediyecilik anlayışını tüm hemşerilerimize göstereceğiz.

15 ilçemizin de sorunlarının farkındayız ve bu sorunları en kısa sürede çözmek için kolları sıvayacağız. İlçe belediye başkanlarımız ve tüm meclis üyelerimizle el ele verip şehrimizi layık olduğu, hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here