Onfidan; “Erken Seçim Kararı İyi Partiden Ne Kadar Korktuklarının Göstergesidir”

0
119

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan, seçimlerin erken bir tarihe alınması sebebi ile bir açıklama yaptı. Onfidan, bu seçimde, bu ülke için, bu vatan ve bayrak için iyi niyetle hareket eden tüm siyasilerle çaĺışmalarının olacağına işaret etti.

Partilerinin Genel merkezi ile Genel Başkan Meral Akşener tarafından bu seçimin erkene alınacağının defalarca dile getirildiğine de işaret eden Onfidan; “Bu sürecin bu noktaya geleceğini biliyorduk ve çalışmalarımızı buna göre yapmıştık. İlçe teşkilatı olarak kurulduğumuz günden buyana, çalışmalarımızı seçim havasında yürütüyorduk.

Mevcut iktidarın erken seçim kararı alması, İyi Partiden ne kadar korktuklarının bir göstergesidir. Hatta OHAL altında seçim kararı almaları tarihe kara bir leke olarak geçecektir. Defalarca ‘korkunun ecele faydası yok’ diye tekrarladık.

Akıllarından çıkartmasınlar İyi Parti Türkiye Cumhuriyetinin parlamenter sisteminin bir gerçeğidir. Vardır ve var olacaktır. Bu gerçeği görmezden gelenlere halk sandıkta en ağır şekilde cezalandırır. Bu seçimde; bu ülke için, bu vatan ve bayrak için iyi niyetle hareket eden tüm siyasilerle çaĺışmalarımız olacaktır. Bu nedenle kapımız bu ilkeleri taşıyan tüm siyasilere açıktır” dedi.

Saadet Partisine Ziyaret

İyi Parti ilçe teşkilatı yöneticileri, ziyaretlerini de sıklaştırdı. Saadet Partisinin binasında bir araya gelen iki parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri gündemi değerlendirdiler.

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik; “İyi partinin arkasında çok büyük bir kitle oluştu. İktidara yürüyen bu kitle ile bize gönül vermiş, Müslümanlığın ışığındaki kitlemizle beraber, bizlere yüklenen sorumluluk ve bilinç ile siyasetin getirildiği bu fırıldak, çıkar ve menfaat tablosu artık bitmeli. Temiz bir siyaset için el ele vermemiz lazımdır” dedi.

Daha sonra söz alan İyi Parti İlçe Başkanı Onfidan ise Cumhur ittifakının her geçen gün eriyen oylarıyla iktidarın çöküşe geçtiğine dikkat çekerek; “İyi partinin her geçen gün büyüdüğünü görüyor ve korkuyorlar, korkunun ecele faydası yok. Cumhur ittifakının yapacak bir şeyi kalmadı. Sorulara çözüm üretemediklerinden saçmalamaya başladılar. Biz İyi Parti olarak her şeye hazırız. El ele vererek çözümlerimizle geliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here