Önde, Osmaniye’de İsdemir Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

0
92

türk metal-sen19Türk Metal Sendikası Bölge Temsilcisi Metin Önde, Osmaniye’de İsdemir çalışanları ile bir araya geldi. Önde, Osmaniye temsilciliğine yaptığı ziyarette sevgi seli içinde karşılandı.

İşçilerin yoğun ilgisi içinde bir konuşma yapan Önde; “İşçi ekonomik sıkıntısını aşarsa mutlu olur birlikteliği ve huzuru artar haklarını rahatça arayabilir. Bu nedenle borçlu ve kafası dağılmış bir işçi modeli oluşturdular şu anki manzarada bunun bir sonucudur. Malum sendikaya baş kaldıramıyorlar çünkü hepsine verilen sözler var ve işçilerin korkuları endişeleri daha kötüsü borçları var.

Son yaşadığımız grev sürecinin ardından geldiğimiz nokta ortadadır. Bu nedenle ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz yeni bir oluşumun içindeyiz, hedefimiz en iyi sonucu elde etmektir. Sendikal haklarımızın maksimum boyutta elde edilmesi adına sizlerin gösterdiği gayret ve cesaret çok onur vericidir. Osmaniye bölgesindeki arkadaşlarımızın birçoğu aramıza katıldı. Kalan kısmının da çok yakın bir tarihte Türk Metal Sendikasını seçeceğinden hiç kuşkumuz yoktur” şeklinde konuştu.

Sendikacılık tarihinde ilk kez sosyal yardımlar aldıklarını belirten üyeler de Türk Metal Sendikasında olmaktan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here