Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı Hataylı Kadınlarla Buluşacak

0
305

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, Pazar günü (yarın) Antakya’da, Hatay Öncü Kadınlar ve Hataylı kadınlar ile sabah kahvaltısında bir araya gelecek.

Vatan Partisi Öncü Kadın Hatay İl Başkanı Serap Zelal, konuyla ilgili il binasında yaptığı açıklamada, Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı’nın 15 Aralık 2019 Pazar günü (yarın), saat 10.00’da Antakya Öğretmen Evinde Hataylı kadınlarla birlikte bir sabah kahvaltısında birlikte olacağını açıkladı.

Öncü kadınların mücadeleye her zaman devam ettiğini ifade eden Serap Zelal; “Öncü Kadın olarak biz Türkiye-Suriye krizinin başladığı dönemde Hatay ilimizde Türkiye-Suriye dostluğunun yeniden inşası ve sınırlarımızdaki terör örgütlerinin temizlenmesi için mücadele ettik. Öncü kadın Hatay ilimizde konferanslar, toplantılar ve mitingler düzenlemiştir. Öncü kadın Suriye devleti ile görüşmeler yapmış ve iki ülke kadınlarının Amerikan emperyalizmine karşı ortak mücadelesinde anlaşmıştır.

Öncü kadın Diyarbakır annelerinin HDP il binası önünde başlattığı “Çocuklarımızı geri istiyoruz” mücadelesine ilk destek veren kadın hareketidir. Öncü kadın Diyarbakır annelerinin mücadelesini Türkiye genelinde basın açıklamaları, imza masaları ile desteklemiştir. Öncü kadın işçi sınıfımızın mücadelesine her alanda destek vermiş, üretim yapan çiftçilerimizin yanında yerini almıştır.

Bizler Hataylı Öncü Kadınlar olarak, bütün kadınlarımızın mücadelemize destek vermelerini, mücadeleye katılmalarını ve bizimle tanışmalarını istiyoruz. Bu anlamda genel başkanımız Meltem Ayvalı’nın katılacağı sabah kahvaltımıza davet ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here