Ömer Öztürk, Milli Takım Yolunda!

0
136

Türkiye Karate Federasyonu Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası, 14-17 Şubat 2019 tarihinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilecek. Başkeza (Eldirek) Spor Salonu’nda düzenlenecek şampiyonaya Türkiye’nin birçok ilinden sporcular akın edecek.

Hatay’dan birçok sporcunun yanı sıra Haksan Spor Kulübü adına şampiyonaya katılacak olan Ömer Öztürk, 60 kilogram büyüklerde ter dökecek. Aynı zamanda milli takım seçmeleri olarak da gerçekleşen Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası için gece gündüz sıkı bir çalışma gerçekleştiren Öztürk, orada dereceye girerek milli takımda yer almak istiyor. Antrenörleri nezaretinde yaptığı çalışmalarla ve bugüne kadar elde ettiği başarılarla gelecek vadeden Ömer Öztürk’ün Hatay’ın yüz akı olması bekleniyor.

Ara vermeden gece gündüz sıkı bir çalışma ile yarışlara hazırlandığını ve orada iyi bir derece almayı hedeflediğini söyleyen Öztürk; “Aylar öncesinden çalışmalara başladım. Yıllardır yaptığım karate sporu, benim hayat tarzım oldu. Karatede büyük hedeflerim var. İlk önce Hatay’ın bir sporcusu olarak ilimi en iyi şekilde temsil etmek, yüksek dereceler elde etmek ve daha sonra dünya olimpiyatlarına katılarak Türkiye’yi temsil etmek istiyorum.

En büyük hayalim, olimpiyatlarda şanlı Türk bayrağımızı sırtıma alarak yarışlara girmek ve oradan alacağım madalyalarla o büyük arenada Türk bayrağını göklerde dalgalandırmaktır. Kendime güveniyorum, hocalarımın, okul arkadaşlarımın, iş arkadaşlarımın ve elbette ki ailemin bana büyük destekleri var. Allah’ın izniyle onları mahcup etmeyeceğim” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here