Okumaktan ve Soru Sormaktan Hiçbir Zaman Çekinmeyin

0
156

vali-çocuklarlaVali Lekesiz Başarılı Öğrenciyle Birlikte Öğle Yemeği Yedi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz eşi Zehra Lekesiz ile birlikte, Hatay’ın genelinden seçilerek getirilen 28 başarılı öğrenci ile bir öğle yemeği yedi.

Büyük Antakya Otelinde düzenlenen yemeğe katılan öğrenciler, başarılı oldukları için kendilerine tanınan bu şansın heyecanını yaşadılar. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ve çok sayıda basın mensuplarının hazır bulunduğu öğle yemeğinde bir açıklama yapan vali Lekesiz, çocukların geleceğin teminatı olduğunu, iyi ve aydınlık bir gelecek için çocuklarının kendilerini yenilemelerinin şart olduğunu aktardı.

Çocuklara seslenerek yapmaları gerekenler hakkında nasihatlerde de bulunan Vali Lekesiz; “Hayatınız boyunca karşılaştığınız imkânları iyi değerlendirin. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan sizlersiniz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün size sunduğu büyük fırsatları en iyi şekilde değerlendirin. Okumaktan ve soru sormaktan hiçbir zaman çekinmeyin. Hayatınız boyunca sağlayacağınız üstün başarılar ülkemizin geleceği açısından önemli olduğunu hiçbir zaman unutmayın” dedi.

Konuşmalardan sonra çocuklara vali Lekesiz ve eşleri Zehra Lekesiz ile birlikte sohbet ortamında yemeklerini yediler. Vali Lekesiz daha sonra Hatay’ın genelinde gelen ve özellikle kırsal kesimdeki okulunda üstün başarı sergileyen çocukları, konağında ağırladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here