Okçular, İskenderun’un Kurtuluş Gününde Şov Yaptı

0
35

Kahraman Türk Ordusunun 5 Temmuz 1938 günü İskenderun’a girişinin 83’cü yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ‘İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ etkinlikleri kapsamında, tarihi İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda atlı okçuluk gösterisi yapıldı.

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödüllü okçuluk yarışmalarında okçular hedefi vurmak için kıyasıya yarıştı.

İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, festival etkinlikleri kapsamında okçuluk yarışmaları düzenlendiklerini söyledi. Gündel, bireysel okçuluk yarışmaların da derece yapanlara çeyrek altın verildiğini belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Festival kapsamında etkinliklerimiz ile güzel bir gösteri izledik. Tüm okçularımızı kutluyorum. Atlı okçularımızın gösterisi de muhteşemdi. İskenderun’umuzun kurtuluşu ile 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinliklerimiz dolu-dolu geçiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmaların finalinde gerçekleştirilen at üzerinde okçuluk gösterisi, at üzerinde ok atarak hedefi vurma, at üzerinde kılıçla karpuz kesme gösterisi büyük alkış aldı.

Yarışmalar sonunda dereceye girenlerin ödüllerini ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel takdim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here