Okan Kopan; “Galibiyeti Bize İnanan Başkanımıza Armağan Ediyoruz”

0
83

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzinspor’da Teknik Direktör Okan Kopan, Tokatspor karşısında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, elde ettikleri galibiyeti, kendilerine inanan Kulüp Başkan Önder Özbilen’e armağan ettiklerini söyledi.

Tokatspor karşısında 3 puanı 3 golle alan Ersiznspor’da teknik patron Okan Kopan, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Potansiyeli olan bir takım olduklarını ve başarılı sonuçlar almak adına oyun felsefesi üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten genç Teknik Direktör Kopan; “Zorlu bir sezon başlangıcı ile başlayan serüvenimiz ve hazırlık dönemi geçirmemiş bir takıma göre bulunduğumuz konum, kulüp olarak büyük bir başarıdır. Bunu göz ardı etmek adaletsizlik olur. Çatalca maçı ile bu mücadeleye teknik ekip olarak dahil olduk. Oyun felsefesi üzerinde değişiklikler yapıyoruz. Fiziksel anlamda da verimlilik sürelerini uzatabilmek için ekibimiz iyi mesai harcıyor” dedi.

Oyuncu grubunun iyi niyet olduğuna da vurgu yapan Kopan; “Geçen hafta Artvin maçında oyunsal ve fiziksel anlamda çok iyi sinyaller aldık. Oyuncularımız iyi niyetli ve istediklerimizi yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayış bizim için şimdilik yeterli.

Son oynadığımız Tokatspor maçı da puan anlamında çok önemliydi. Rakibimizin durumu iyi değildi ve kendilerine saygı duyarak oynadık. Karşılaşma daha farklı olabilirdi. Tokatspor karşısında aldığımız galibiyet mutluluk verici.

Sonuç olarak potansiyeli olan bir takımız bulunduğumuz yer bizi yansıtmıyor. Çok daha fazla çalışıp doğru işleri yaparak hedef yükseltebileceğimize çok inanıyorum. Bu galibiyeti zor günlerde bize inanan ve güvenen Önder başkanımıza hediye ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here