Öğrencilerin En Sevdiği Dönem!

0
273

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Geçtiğimiz Cuma Günü Sona Erdi. 11 Haftalık Yaz Tatili Başladı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı geçtiğimiz Cuma günü sona ererken, öğrenciler için 11 haftalık yaz tatili de başlamış oldu.

Eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla tüm okullarda karne töreni düzenlenirken, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Suçıkağı Paşa Karaca İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldılar.

Kaymakam İskender Yönden ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Suçıkağı Paşa Karaca İlkokulu ve Ortaokulunda tertip edilen karne dağıtım töreninde çocuklarımızın karne sevincine ortak olurken, birlikte öğrencilere karnelerini de dağıttılar.

Çocuklara karnelerini veren Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, eğitim öğretim yılını başarı ile tamamlayan tüm öğrencileri kutladılar.

Kaymakam İskender Yönden, öğrencilere yönelik konuşmasında; “Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol-bol kitap okumalısınız. Notları pek de iyi olmayan öğrencilerimiz, sizler tatille birlikte, sıkı bir çalışma programı yapmalı ve öğretmeninize danışarak eksik olduğunuz konular hakkında yönlendirme istemelisiniz. 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonu itibari ile İlkokulu bitirip, ortaokula devam edecek ve ortaokulu tamamlayıp ortaöğretim okullarına yani bir üst kademedeki eğitim kurumlarına devam edecek öğrencilerimiz ile ortaöğretimini tamamlamış öğrencilerimize yolunuz açık olsun diyor, hayat boyu başarılar diliyorum” şeklinde görüşlerini açıkladı.

Tosyalı’dan Karne Hediyesi

Öğrencilere yaz tatilinde kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı ise; “Belediyecilik sadece alt ya da üst yapı hizmetleri veren bir kurum değildir. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar ve yaz tatiline girdiler. Bizlerde öğrencilerimize karne hediyesi olarak içerisinde kitap bulunan eğitici ve öğretici kırtasiye materyalleri hediye ettik. Sene boyunca büyük gayretlerle eğitim dönemini tamamlayan ve geleceğimiz olan öğrencilerimizi ufakta olsa bir hediyeyle sevindirmek istedik. Tüm çocuklarımıza ve eğitimcilerimize iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

Okul idarecileri ve öğrenciler ise eğitime desteklerinden dolayı Kaymakam Yönden ve Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here