Nuri Üysen, Basın Mensuplarını İftarda Ağırladı

0
234

Yükseliş Koleji Bilim Kampusu kurucusu hayırsever eğitimci Nuri Üysen, gazetecileri iftar yemeğinde ağırladı. Ramazan ayının bütün güzelliklerinin yaşandığı iftarda birlik, beraberlik ve dayanışma hakimdi. İftar yemeği, Gourmet Restoran’da gerçekleşti.

İskenderun’da eğitime en büyük katkıyı sağlayan ve kendisi de bir eğitimci olan Yükseliş Koleji Bilim Kampusu kurucusu Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Bilim Kampusu Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Kurumsal İletişim Direktörü Ercan Aflaz ile birlikte basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Sevgi, saygı ve dayanışma üçgeninde gerçekleşen iftar rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın tüm manevi iklimi yaşandı.

Ezanın okunmasıyla dualar edildi, hep birlikte topluca iftar açmanın manevi hazzı yaşandı. Yemekte önümüzdeki dönemlerde eğitime yapılacak yatırımlar, İskenderun’un geleceği ve beklentiler konuşuldu. Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkati çeken Yükseliş Koleji Bilim Kampusu kurucusu Nuri Üysen; “Cenab-ı Hak bizler için bu Ramazan’ı bir kurtuluş vesilesi kılsın, İslam aleminin ferahına, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın kurtuluşuna vesile kılsın. Ramazan ayında yaşadığımız milletçe kenetlenmenin; tüm bir yıla yayılmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Halkımızın yıllarını hep Ramazan bereketinde, günlerini hep Ramazan huzurunda yaşaması temennisiyle, tüm halkımızın Ramazan ayını ve bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Yükseliş Koleji Bilim Kampusu Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ise, basın mensupları ile iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlahi rahmet ve bereketin yağmur gibi yağdığı Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını dileyen başarılı eğitimci Öktem; “Ramazan ayı, bolluk, af ve mağfiret ayıdır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı mükafatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın ve halkımızın Ramazan ayını ve Ramazan bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” şeklinde konuştu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ise Nuri Üysen’e davetinden ötürü tüm basın mensupları adına teşekkür ederek, önemli olanın birlik ve beraberlik olduğunu belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here