Numune Mahallesinde Asfalt Çalışması Yapılıyor

0
137

Kent genelinde asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Numune Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesinde yolları sıcak asfalt ile kaplıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Belediyesi tarafından ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşturulması amacıyla başlatılan asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaç duyulan yollar Fen İşleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt ile kaplanıyor. İskenderun’da bozuk yol bırakmayana kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini dile getiren bölge halkı ise; “Belediyemiz tarafından mahallemizde yapılan yol asfaltlama çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Asfaltlama çalışmasının ardından mahallemiz yeni görünümüne kavuşacak. Mahalle sakinleri olarak yapılan bu hizmetlerden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz” diyerek belediye başkan ve çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here