Nihayet!

0
119

idçspor37Hakemler: Erbay Aldemir**, Osman Gökhan Bilir**, Ercan Aydın**

Stat: İskenderun 5 Temmuz

İskenderun Demir Çelikspor: Kadir Tütüncü***, Onur***, Mehmet***, Halil İbrahim***, Hamza***(Dk84 Edim *) , Salih***, Ömer*** (Dk.56 Mustafa Serkan**) , Murat***, Doğan***, Arda***, Deniz***

Güngören: Kadir Şentürk*, Mustafa* (Dk46 Ömer Faruk *), İbrahim Arıkan*, Ersin* (Dk. 54 Dursun*), Abdi**, Fuat*, Mesut*, İbrahim*, Ali*, Mehmet Şen**, Gür Ege*

Sarı Kart: Salih, Murat, Abdülkadir  (İskenderun Demir Çelik) Mehmet Şen, Fuat (Güngören)

Goller: Dk.25 Salih, Dk. 41 Hamza Dk.74 Doğan ( İDÇ Spor  ) Dk.51 Abdi (Güngören)

Spor Toto 2 Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, uzun bir aradan sonra ligde 3 puan ile tanıştı. Kendi saha ve seyirci önünde ligin son sırasında bulunan İstanbul Güngören’i 3-1 mağlup etti.

İskenderun 5 Temmuz stadında hafta sonu İskenderun Demir Çelikspor ile İstanbul Güngören arasında oynanan karşılaşmada taraftar desteği yok denecek kadar azdı. Karşılaşamaya hızlı ve etkili başlayan İDÇspor, karşılaşmanın 25. dakikasında öne geçti. Orta sahada gelişen atakta Hamza, Kaptan Salih’i gördü. Salih de ceza alanında sert vurdu top kalecinin müdahalesine rağmen filelere buluştu: 1-0.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, 41. dakikada sağdan etkili geldi. Murat, Hamza’ya pasını verdi. Hamza yaklaşık 30 metreden topu sürükleyerek ceza alanına girdi ve çaprazdan kaleye gönderdi: 2-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya konuk ekip hızlı başladı. 51. dakikada Ersin’in ceza alanına gönderdiği topu önüne almak isteyen Mehmet Şen, Deniz tarafından düşürüldü. Hakem penaltı kararı verirken, topun başına geçen Abdi, atışı gole çevirdi: 2-1. Biraz da olsa umutlan konuk ekibin hayalleri 74’te suya düştü. Salih’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Doğan, topu direk kaleye gönderdi: 3-1. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma İskenderun Demir Çelikspor’un üstünlüğü ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here