Nazmi Ceylan; “OSB Bizim Gurur Kaynağımızdır”

0
24

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Ceylan, İskenderun OSB Yönetimini Ziyaret Etti…

Ülke ekonomisine büyük katkıları olan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, OSB Müdürü Ahmet Tokgöz ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Ev sahipliğinden dolayı OSB yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı’ya memnuniyetini dile getiren Ceylan; “Sanayi kuruluşlarımız ülkemize ve bölgemize değer katan kuruluşlardır. İskenderun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ülke kalkınmasında lokomotif rol üslenmektedir. Hem üretim hem de bölgede yarattığınız istihdamdan ve başarılı çalışmalarınızda dolayı teşekkür ediyoruz.

Bölgemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarımız ile sosyal Belediyecilik anlamında sorunlar ve çözümler üzerine istişare halinde olacağız. Eksikleri gidermek için bizlerin üstüne düşen ne varsa yapmaya hazır olacağız” dedi.

OSB yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, Nazmi Ceylan ve ekibini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here