Nazım Culha Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
82

nazım culha10Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, Arsuz ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarının yanında İskenderun’da da bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden Aday Adayı Culha, projelerini hayata geçirirken TMMOB üyelerinin desteğini de istedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Başkanı Ayhan Karan; “Arsuz ilçesi çok önemli bir bölgedir. Bizler, yatırım ve altyapı yetersizliğinden oranın tanıtımı için uğraş verdik fakat çok büyük adımlar atamadık. Arsuz’un doğru planlanması ve doğru çalışılması gerekir. O nedenle doğru kişiler tarafından yöneltilmesine ihtiyaç vardır. Nazım Culha da o doğru kişilerden” dedi.

Yıllardır koordinasyon toplantıları için geldiği Makine Mühendisleri Odasına bu kez Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı olarak geldiğini söyleyen Nazım Culha; “Yeni hali ile Hatay’ın en büyük, ülkemizin de ikinci büyük ilçesi olan Arsuz’u hak ettiği yere getirmek için aday oldum. Bunun için çok ciddi projelerim de hazır. Bu projelerimi hayata geçirirken sizin gibi değerli TMMOB üyelerinin desteğini istiyorum. İnanıyorum ki sizlerin desteği ile yapılmayacak hiçbir şey yok. Sizlerin de ilçenin kent ve şehir kültürü ile yönetilmesine katkı sunacağınıza inanıyorum” derken, belediye yönetiminde söz sahibi olacaklarını da söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here