Narkotik Ekipleri Görev Başında: Dokuz Şahıs Yakalandı!

0
83

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülüyor.

Bu doğrultuda, Narkotik Suçlar kapsamında 27/04/2018 ile 04/05/2018 tarihleri arasında ilçemizde meydana gelen 5 olaya yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 9 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Söz konusu olaylar kapsamında, Diyarbakır İli ile İskenderun hattında uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildiğinin de kaydedilirken, konu hakkında yapılan açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi;

“Bu operasyon neticesinde 96,050 gr. kubar esrar maddesi, 165 kök kenevir bitkisi ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Diğer olaylarda ise, toplamda 2 gr. esrar maddesi, 8 adet captagon hap, 100 kök kenevir bitkisi, 3 adet ecstasy hap, 1 gr. kenevir bitkisi tohumu ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here