Namık Kemal Ortaokulu Kendi Rekorunu Kırdı

0
182

Geçtiğimiz yıl okul bahçesinde düzenlenen kan verme bağışı kampanyasında 350 kişinin kan vermesiyle rekor kıran Namık Kemal Ortaokulu, bu yıl ki kan bağışında ise 386 kişiyle kendi rekorunu kırdı.

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nda her yıl düzenlenen geleneksel Kan Bağışı Kampanyası, önceki gün de yoğun katılımla gerçekleşti. Namık Kemal Ortaokulu, ‘Kan Ver, Can Ver’ sloganıyla başlattığı kan verme bağışında bir rekora dada imza attı. Geçen sene 350 ile yine Namık Kemal Ortaokulu’nda olan rekor, önceki gün yapılan kan verme bağışında 386 kişiyle bir kez daha kırılmış oldu.

Tüm bağışçılar, kendi rekorunun üstüne çıkan ve böyle duyarlı ve bilinçli çalışmalara imza atan Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, okul idarecileri, Okul Aile Birliğini tebrik etti.

Kan Bağışı Kampanyasına, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun Kızılay Şube Başkanı Ümit Günay, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimi de katılım sağlarken kampanyaya vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. 386 kişi kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ayrıca birçok spor dalında şampiyon olan öğrencileri kutlayarak onlarla sohbet etti ve okul bahçesinde birlikte voleybol oynadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here