Muradiyeliler Hayırseverlerin Desteğini Bekliyor

0
29

Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Hayırseverlerin Desteğini Bekliyor…

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından ilk günden bu yana, depremzedelere ihtiyaçları doğrultusunda yardım etmeyi sürdürüyor.

İlk günden bu yana en büyük sıkıntının ‘Su’ olduğunu söyleyen İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Ali Sönmez, hayırseverler su desteğinde bulundukça, kendilerinin de dağıtıma devam ettiklerini söyledi.

Dernek olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini söyleyen Sönmez, depremzedelere ihtiyaçlarını ulaştırabilmek için hayırseverlerin desteklerini beklediklerini de kaydetti.

Kuruldukları günden bu yana, özellikle çocuklara yönelik, kitap okuma, etüt, ara tatil eğlenceleri gibi pek çok etkinliğe imza atmış olan Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği, bölgemizde yaşanan yıkıcı felaket sonrası da ihtiyaç sahiplerine yetişebilmek adına özveriyle çalışmalarını yürütüyor.

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefleyen dernek yönetimi, bunun için hayırseverlerden de destek bekliyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here