Muhtarlarla Buluşma Toplantısı Gerçekleştirildi

0
114

Her ay düzenli olarak tertip edilen ‘Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’nın bu ayki oturumu, geçtiğimiz gün İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında, İskenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Kaymakam Soytürk’ün yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Çağrı Avcı, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Hatay Büyükşehir Belediyesini temsilen bir görevli ve İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy hazır bulundu.

Muhtarlar ile kurum ve kuruluşların yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Mahalle Muhtarları tarafından ilçemizde yaşanan çeşitli sorun ve eksiklikler (Elektrik, Yol Yapımı, Suriyeli Vatandaşların İşlemleri, Trafik Sorunları, Eğitim v.b.) dile getirilerek, çözüm odaklı görüşme yapıldı.

Kaymakam Soytürk; “Vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla asayiş ve huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. konularda istişarede bulunmak suretiyle bir araya geldik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Mahalle Muhtarlarına tek tek söz hakkı vererek, istek ve önerilerini dikkatle dinleyen Kaymakam Soytürk, gündeme gelen sorun ve eksikliklerin ilgili kurum yetkililerince not alınması ve konunun takip edilerek çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here