‘Muhtarlar ile Buluşma Toplantısı’ İTSO’da Gerçekleştirildi

0
54

‘Muhtarlar ile Buluşma Toplantısı’ İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Başkanlığında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının talimatları gereğince ülkemiz genelindeki tüm il ve ilçelerimizde olduğu gibi kentimizde de uygulanmakta olan ‘Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’na, Kaymakam Yönden’in yanı sıra HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Sahil Güvenlik Grup Komutan Vekili SG Yüzbaşı İsmail Uçun, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve kurum müdürlerimiz ile mahalle muhtarlarımız katıldı.

Söz konusu toplantıda; Asayiş, güvenlik, huzur, eğitim, sağlık, altyapı, yol ve kaldırımlar, ulaşım, v.b. kamu hizmetlerinin işleyişine yönelik genel bir değerlendirme yapılmasının müteakibinde, mahalli hizmetin paydaşı olan muhtarlarımızca gündeme getirilen sorun ya da ihtiyaçlara ilişkin çözüm odaklı istişare de bulunuldu.

Toplantıda ayrıca kurum amirleri ve muhtarların da iştirakiyle, güvenlik ve huzur başta olmak üzere tüm kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve düzenli bir şekilde sunulması bakımından kapsamlı bir analiz yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here