Muhtar Tuzluoğlu, Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
23

Tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden İskenderun Sakarya Mahalle Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Merhum Muhtar Mustafa Tuzluoğlu’nun cenazesi Antalya Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak İskenderun’a getirildi. Sakarya camiinde kılınan cenaze namazında acılı Tuzluoğlu ailesini, yakınları, sevenleri ve protokol üyeleri yalnız bırakmadı.

Camide kılınan cenaze namazında İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Ak Parti Önceki dönem Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Orhan Karasayar, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Önal, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin, İskenderun Belediye Başkan A Adayları, siyasi parti temsilcileri, İskenderun Muhtarlar Odası Başkanı ve Mahalle muhtarları ile çok sayıda seveni saf tuttu.

Cenaze namazı sonrasında Sakarya Mahalle Muhtarı Mustafa Tuzoğlu’nun tabutuna İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Milletvekili Abdülkadir Özel, MKYK Üyesi Orhan Karasayar Emniyet Müdürü Nevzat güneş ile ailesinin omuz verdi.

Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu’nun cenazesi Aşkarbelli mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here