Mucize Doktorlar Gelişim’de

0
170

Doğuştan kalbi ve iç organları ters tarafta bulunan Mehmet Diken (64)’in safra kesesindeki taş, Genel Cerrahi Uzmanları Doç. Dr. Turgut Karaca ve Op. Dr. Halil Mert Bahadır’ın gerçekleştirdiği başarılı ameliyat ile alındı. Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Mehmet Diken, taburcu edildi.

“Hastanın Sağlık Durumu İyi”

Mehmet Diken’e uyguladıkları ameliyat hakkında bilgiler veren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Karaca; “İki yıldır artan ağrıları sebebiyle sık-sık acil servislere başvuran ve ameliyatın, ancak bir üniversite hastanesinde yapılabileceği söylenen ve şehir dışına sevk edilen hastamız, son olarak polikliniğimize şiddetli ağrılarla acil bir halde geldi. İltihap kurutucu ilaç tedavisinin ardından, kısmi felçli hastamıza başarılı bir ameliyat uyguladık. Kalbi ve iç organları ters olan hastamızı, birkaç gün içerisinde taburcu ettik” açıklamasında bulundu.

“Sağlığım Doğum Günü Hediyem Oldu”

Ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Turgut Karaca ve Op. Dr. Halil Mert Bahadır’a teşekkür eden Mehmet Diken, doğum gününü sağlıkla kutlayacağını belirtti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here