MKÜ’de V. Dekanlar Toplantısı Yapıldı

0
100

mkü-dekanlar toplantısıÜniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Mustafa Kemal Üniversitesi Dekanları Toplantısı’nın 5.si Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in başkanlığında, fakülte dekanlarının katılımı ile 27 Haziranda Ziraat Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Barbaros Hayrettin Denizcilik Fakültesi dekanları yer aldı.

Üniversitemizde 4. Dekanlar Toplantısında alınan kararların düzenlendiği toplantıda; önceden belirlenen konular ile dilek ve öneriler gündemi oluşturdu. Toplantıda ayrıca öğrenci otomasyon sistemi, yaz okulu, yaz stajı, lisans öğrenci yönetmeliği gibi önemli konular da görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here